Home > Internett > Utradisjonelle spilleautomater

Utradisjonelle spilleautomater

August 13th, 2017

Det er ingen tvil om at spilleautomater er populær underholdning – og i det senere er det også underholdning som er blitt lettere tilgjengelig. Men det er ikke alle spilleautomater som er like. Noen er litt mer tradisjonelle enn andre, men dersom man er ute etter noe litt mindre tradisjonelt så trenger man ikke å lete lenge.

Space Wars

Dette er en fartsfylt spilleautomat med fem hjul, fire rader og 40 gevinstlinjer. I Space Wars vil du ha muligheten til å bli med og sloss i en intergalaktisk krig. De fem romvesen-artene som sloss i denne krigen er alle ute etter den samme krystallen som har utenomjordiske egenskaper. Dette er en spilleautomat fra NetEnt, noe som vil si fantastisk tema og en grafikk som rett og slett er fra en annen planet.

Bridesmaides

Bridesmaides er ikke som andre spilleautomater på markedet; dette er en automat som er basert på den populære komedien «Bridesmaides» fra 2011. Denne oppfinnsomme spilleautomaten kommer fra giganten Microgaming, og man vet derfor at denne kommer til å være underholdene. Den har 5 hjul og 40 gevinstlinjer. Automaten er gjennomført med alle karakterene; Annie, Lillian, Helen, Megan, Rita og Becca, som du også vil få se klipp av fra filmen når du vinner. Det er også muligheter for blant annet cupcake scatters og boutique bonus, som sammen med en helrosa automat gir en fullstendig bryllup følelse.

EggOMatic

Dette er en videoautomat fra NetEnt med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. EggOMatic tar deg med inn i en eggfabrikk som er i krise. All produksjon har stoppet! Det er om å gjøre og produsere egg ved å få Free Spins Eggs, Coin Wig Eggs, Spreading Wild Eggs eller det etterlengtede Surprise Egg. Dette er en godt utviklet spilleautomat fra 2013, som fortsatt er like populær nå som da den kom ut. Den er verdt å prøve for de som liker underholdning, godt tema og god grafikk

Categories: Internett Tags: