Home > Internett > Skaff deg nytt batteri til din laptop

Skaff deg nytt batteri til din laptop

July 8th, 2022

Ingenting kan legge en større demper på din digitale verden enn et dårlig batteri på laptopen. Det finnes noen indikatorer som forteller deg at batterier snart er i ferd med å gå i stykker og at det kan være på tide med et nytt.

Batteriet går raskt tomt for strøm

Et av de mest åpenbare tegnene på at det kan være på tide å bytte laptopbatteriet ditt, er om det dør mye tidligere enn det pleide. I gjennomsnitt bør et batteri holde omkring seks timer med allsidig bruk. Hvis datamaskinen din klarer langt mindre enn det, er det sannsynligvis et tegn på at batteriet må skiftes.

Treg lading

I tillegg til problemer som stammer fra lading, kan det også være et varseltegn hvis den lader eksepsjonelt sakte. Et sunt batteri vil lade raskt og beholde strømmen når det kobles fra laderen. Hvis maskinen bare lader når den er koblet til strøm, kan det være et tegn på at det er noe galt med batteriet.

Overoppheting

Alle laptoper er designet for å avkjøle seg selv under bruk og fjerne overflødig varme. Hvis du merker at den bærbare datamaskinen er varm, kan dette være at batteriet jobber for dårlig med viftene.

Categories: Internett Tags: